SunLiving

Waarom kiezen voor SunLiving?

Experience more!

Sun Living campers en buscampers worden met 1 doel ontworpen en geproduceerd; om jou meer te laten beleven. Geproduceerd door Adria Mobil, één van Europa’s grootste producenten sinds 1965. Het Sun Living aanbod is gecreëerd om betere voertuigen met meer uitrusting en een langere duurzaamheid te kunnen bieden.

Geproduceerd door Adria Mobil.

Adria Mobil ontwerpt en produceert vrijetijdsvoertuigen sinds 1965. Deze schat aan ervaring is toegepast bij de ontwikkeling van Sun Living. “World Class Manu-facturing” technieken en principes worden gebruikt in één van de meest moderne fabrieken van Europa.

Waarde voor je geld.

Het Sun Living merk kenmerkt zich door haar gebruikers meer te bieden: de meest populaire indelingen, een uitgebreide specificatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zorgeloosheid.

Betrouwbaarheid en ervaring behoren tot de kernwaarden van Adria. Met dezelfde filosofie wordt gewerkt aan het Sun Living merk. Je kan vertrouwen op een optimale garantie en een professioneel dealernetwerk.

————————————-

 

SunLiving Modellen

V serie

V serie

Een originele kijk op de buscamper voorzien van Sun Living Exclusive kenmerken. Twee modellen in twee lengtes; V60SP voor 2 personen en V65SL voor 2 tot 4 personen.

Meer informatie
S serie

S serie

Een nieuw voertuig om mee te reizen; Crossover of halfintegraal? De keuze is aan jou. Vol met Sun Living Exclusive kenmerken. De S serie modellen zijn makkelijk te gebruiken en te bezitten. 5 modellen, in 4 lengtes met keuze voor een hefbed in de meeste modellen.

Meer informatie
A serie

A serie

De innoverende alkoof. Een ruimtelijk ontwerp vol met Sun Living Exclusive kenmerken. Makkelijk te gebruiken, makkelijk te bezitten. 3 modellen, in 3 lengtes en tot maar liefst 7 slaapplaatsen.

Meer informatie