La Strada Regent

De premium voertuigen van La Strada zijn voorzien van een ster. De Regent wordt gebouwd op het chassis van een Mercedes, de kwaliteit van Mercedes vindt u terug in het interieur van La Strada. Een moderne uitstraling, perfecte materialen en afwerking maken de Regent tot een  representatieve en comfortabele reisbegeleider. De krachtige en stille Mercedes Sprinter motor brengt U naar verre streken. De ergonomie van het degelijke interieur met verschillende geraffineerde technieken overtuigen zelfs de meest  ervaren reizigers. Typisch La Strada om te streven naar beste kwaliteit

Layouts

Regent S

Lengte: 593 cm
Breedte: 204 cm
Hoogte: 283 cm
Zitplaatsen: 4La Strada Modellen

La Strada Avanti

La Strada Avanti

De nieuwe Avanti met een opvallende voorkant onderscheidt zich door zijn veelzijdige inrichting en varianten in uitrustingen.

Meer informatie
La Strada Nova

La Strada Nova

De kwaliteit van de La Strada Nova is niet te evenaren. Als grote broer van de Regent is ook de Nova uitgevoerd op het chassis van Mercedes Sprinter met een krachtige en duurzame motor.

Meer informatie
La Strada Regent

La Strada Regent

De premium voertuigen van La Strada zijn voorzien van een ster. De Regent wordt gebouwd op het chassis van een Mercedes, de kwaliteit van Mercedes vindt u terug in het interieur van La Strada.

Meer informatie