Adria

Adria produceert al meer dan 50 jaar vrijetijdsvoertuigen. Van de allereerste Adria caravan 375 in 1965 en de eerste campers in 1982, Adriatik 420 en 450, is Adria een innovator geweest in de branche.

Geschiedenis betekent traditie – de traditie van het creëren, ontwikkelen, ontwerpen en het maken van producten voor kampeerdeerders die, hun kampeermidellen als decennia lang voeren naar waar hun hart hen naartoe leidt.

Adria Modellen

Adria Active

Adria Active

De Active Multi-Purpose Camper geeft je veel vrijheid om te doen wat je wilt. Een uitvalsbasis tijdens je favoriete buitensport activiteiten of een heerlijk onderkomen tijdens een verdiend weekendje weg.

Meer
Adria Twin Axess

Adria Twin Axess

De veelzijdige Twin Axess modellen op Citroën Jumper zijn er in verschillende indelingen. Drie slimme indelingen met een goed uitrustingsniveau. Stijlvol en praktisch, nieuwe graphics, Malaga interieur, exterieurkleur- en bekledingskeuzes.
Meer
Adria Twin Plus

Adria Twin Plus

Het nieuwe grote dakraam brengt veel licht en brengt ruimte. Het nieuwe loft-stijl interieur voorin zorgt voor meer stahoogte dan ooit in uw Adria Twin. Alleen Twin Plus biedt keuze uit twee interieurstijlen: Sandy Brown en Sandy White. Welke past het best bij u?

Meer
Adria Twin Supreme

Adria Twin Supreme

Met als absolute blikvanger, het Adria exclusieve panoramavenster is onze meest ruime en innovatieve buscamper ooit. Het nieuw ontwikkelde interieur met loft-stijl kenmerken biedt meer stahoogte en een naadloze integratie van woonruimte en Fiat cabine.

Meer
Adria Twin Sports

Adria Twin Sports

Onze Twin Sports modellen zullen de avonturiers zeker aantrekken dankzij het extra slaapcompartiment. Met Fiat Ducato als basisvoertuig en de exclusieve pop-up zijn deze buscampers ideaal voor wie veel sportuitrusting meeneemt op reis. Of gezellig met de kinderen op vakantie gaat.

Meer