La Strada

Het Duitse merk La Strada bouwt al meer dan 25 jaar compacte campers in het hogere segment. La Strada staat bekend om haar zeer hoge kwaliteitsstandaard en oog voor detail. Dit staat garant voor een zeer lange levensduur en gebruiksplezier. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen deze met veel precisie en vakmanschap worden gemonteerd in de fabriek in het Duitse Echzel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom in de wereld van La Strada

Kent u het gevoel om uw veilige omgeving achter u te laten,de wereld te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen? Vol van verwachtingen en avontuur? Beginnen aan een nieuwe reis.
Bij La Strada weet men wat dit gevoel betekent en vervaardigen ze kampeerauto‘s van een
superieure kwaliteit. Vanuit de cabine kijkt u op een andere manier naar de wereld. Er zijn nog zoveel nieuwe oorden te ontdekken en onbekende wegen te verkennen. Waar anderen u gehaast voorbij rijden beleeft u een aangename reis en aankomst. De reis is uw bestemming en deze begint als u instapt.

La Strada Modellen

La Strada Avanti

La Strada Avanti

De nieuwe Avanti met een opvallende voorkant onderscheidt zich door zijn veelzijdige inrichting en varianten in uitrustingen.

Meer informatie
La Strada Regent

La Strada Regent

De premium voertuigen van La Strada zijn voorzien van een ster. De Regent wordt gebouwd op het chassis van een Mercedes, de kwaliteit van Mercedes vindt u terug in het interieur van La Strada.

Meer informatie
La Strada Nova

La Strada Nova

De kwaliteit van de La Strada Nova is niet te evenaren. Als grote broer van de Regent is ook de Nova uitgevoerd op het chassis van Mercedes Sprinter met een krachtige en duurzame motor.

Meer informatie