La Strada Nova

De kwaliteit van de La Strada Nova is niet te evenaren. Als grote broer van de Regent is ook de Nova uitgevoerd op het chassis van Mercedes Sprinter met een krachtige en duurzame motor. Echter de Nova gaat nog een stap verder op het gebied van comfort, door zijn ruime afmetingen en luxueuze interieurinrichting en royale ruimtes die een mobiel leven van luxe mogelijk maken. De uitgebreide Monoque contsructie maakt de Nova zeer duurzaam en weerbestendig. De superieure kwaliteit en elegante constructie geven de kampeerauto een krachtige, luxe en tijdloze uitstraling.

Layouts

Nova M


Nova EB


La Strada Modellen

La Strada Avanti

La Strada Avanti

De nieuwe Avanti met een opvallende voorkant onderscheidt zich door zijn veelzijdige inrichting en varianten in uitrustingen.

Meer informatie
La Strada Regent

La Strada Regent

De premium voertuigen van La Strada zijn voorzien van een ster. De Regent wordt gebouwd op het chassis van een Mercedes, de kwaliteit van Mercedes vindt u terug in het interieur van La Strada.

Meer informatie
La Strada Nova

La Strada Nova

De kwaliteit van de La Strada Nova is niet te evenaren. Als grote broer van de Regent is ook de Nova uitgevoerd op het chassis van Mercedes Sprinter met een krachtige en duurzame motor.

Meer informatie